Avize Nedir

22-08-2020 09:01
Avize Nedir

Doğru avize, evinize güzel ve çarpıcı bir aydınlatma öğesi katacaktır. Oturma odası veya yemek alanı görünümünü güzelleştirmesiyle bilinen avizeler, mum ışığına benzer yumuşak, ışıltılı bir atmosfer yaratır.

Avize bir dizi ampulü tutan ve tavandan sarkan dekoratif bir aydınlatma armatürü olarak tanımlanır. Seçtiğiniz avize türü, dekorasyon planınıza, odanızın ölçeğine ve mevcut elektrik prizlerine bağlı olacaktır .

Popüler Avize Çeşitleri

Kristal - Zarif bir tarz için parıldayan bir kristal avize seçebilirsiniz. Işıltılı kristalleri çarpıcı bir dekor ifadesidir.

Cam - Dilediğiniz kadar modern ve havadar bir tasarım odağı oluşturmak için cam bir avize kullanabilirsiniz.

Mum - Mum avize, avize türlerinin en geleneksel çeşididir. Mum şeklindeki ampulleri, "mumluk" için kullanılan Fransızca avize kelimesinin orijinal anlamını çağrıştırıyor.

Davul - İkonik şekilleriyle isimlendirilen davul avizeler, şık bir sarkıt kombinasyonu ve genellikle kumaştan yapılmış silindirik bir gölgeye sahiptir.

Neoklasik - Belki de en süslü stil olan neoklasik bir avize, çok sayıda hassas ayrıntıyla dikkat çekiyor.

Endüstriyel - Cesur geometrik şekiller, açıkta kalan ampuller ve sağlam metal yapıya sahiptirler.

Avize Nasıl Takılır

Yemek odası avizesini masanızın ortasına göre yerleştirin.

Yemek masasının genişliğinden yaklaşık bir fit daha dar bir avize satın alın.

Armatürü 30-34 inçlik tavanı 8 'olan bir odada masanın üzerine asın. Daha yüksek bir tavan için, avizeyi her ilave tavan yüksekliği için 3 ”daha yükseğe monte edin.

Geniş bir fuayede, oturma odasında veya yemek odasında kullanmak için armatürlerden daha geniş ve daha uzun olan bir avize seçin.

Tavandaki elektrik kutusunun, seçtiğiniz avizenin ağırlığını destekleyip desteklemediğini kontrol edin. Aksi takdirde, ağırlığı destekleyen başka bir elektrik kutusuyla değiştirin veya tavanınıza bir fan desteği ekleyin.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.