Avizenin Tarihçesi

31-08-2020 20:21
Avizenin Tarihçesi

Belki de yüzyıllar boyunca ve çeşitli ülkelerde avizeden daha popüler ve kalıcı olan başka hiçbir dekoratif nesne yoktur. Geçmişi sekiz yüz yıldan fazladır ve zamanla ilerledikçe tasarımlar, toplumun en yüksek kademelerinin artan zenginliğini ve gücünü, ayrıca teknolojik gelişme ve işçilik açısından ilerlemeyi yansıtan daha ayrıntılı hale gelmiştir. Avize, kuruluşundan bu yana, zenginlik, lüks ve ihtişamın sembolü olarak statüsünü sürdüren kraliyet ve aristokrasi ile yakından ilişkilendirilmiştir. Avizenin evriminin haritalanması, bu nedenle, hükümdarların, özellikle on beşinci ve on dokuzuncu yüzyıllar arasındaki tarihinin izini sürmeyi içerir.

Avize Tasarımı ve Stili

Bir avize satın almanın en heyecan verici yönlerinden biri, evinizde hangi tasarımı kullanmayı sevdiğinizi keşfetmektir. Kaplama avize, eskitme kaplama avize, sarkıt avize, cam, kristal avizeleri seçmenin yanı sıra; evinizdeki tarzınızın belirlenmesi de oldukça önemlidir. Evinizin tasarımına uyması için, aşağıdaki avize tasarım türlerini ve hangisinin evinize en iyi uyacağını düşünün.

·ModernAvize Tasarımı

Modern ve yüzyıl ortası modern avizeler, hem tarzlarının ortaya çıktığı dönem hem de estetik açıdan hoş ve işlevsel mobilyalar yaratmaya odaklandıkları için farklıdır.

·Çağdaş Avize Tasarımı

Yenilikçi tasarım ve minimalizm evinizin ana temaları olabilir. Çağdaş tasarım, avize tasarımının günlük kullanım için nasıl yeniden tasarlanabileceğini gösteren son teknoloji avizeler üretmek için diğer tarzlardan ayrılır.

·Rustik Avize Tasarımı

Sadelik ve natüralizme vurgu yapan ve Amerikan Batı'sıyla karakterize edilen ahşap, ferforje ve Edison tarzı ampullerin kullanımı rustik avizelerde yaygındır.

·Çiftlik Evi / Zanaatkar AvizeTasarımı

Aynı rustik avize tasarımında olduğu gibi, çiftlik evi avizeleri de bir tutam nostalji sunar. Bu avizeler, çıplak Edison tarzı ampulleri, eski görünümlü ahşap ve metal havasını göstermek için genellikle şeffaf cam kullanılır veya camsızdır.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.