Modern ve Çağdaş Avize Modelleri

31-08-2020 20:22
Modern ve Çağdaş Avize Modelleri

ytttAvize modelleri, stil ve ambiyans katma amaçlı dekoratif armatürlerdir. Avize modelleri seçerken daha modern bir görünüm ve tasarım istiyorsanız saten nikel veya krom kaplamalar, sarkıt avize tercih edebilirsiniz. Bronz yüzeyler daha çok, hem geleneksel hem de çağdaş tarzlardan tasarım öğelerini birleştiren geçiş armatürlerinde bulunur. Modern tasarımlar, krom ve saten nikele ve sarkıt avize modeline yöneliyor. Ayrıca, minimum miktarda süslü dekorasyona sahip temiz çizgilere odaklanın. Avizenizin kaplaması ve malzemelerinin de alanınızdaki diğer kaplamaları tamamlaması gerektiğini unutmayın.

Modern ve Çağdaş Avizeler Nerelerde Kullanılmalı?

Avizeler genellikle fuayelerde ve resmi girişlerde, mutfaklarda, oturma odalarında, yatak odalarında ve hatta banyolarda veya tuvalet odalarında bulunur. Yine, bir avizenin nereye kurulacağının seçilmesi, odanın büyüklüğüne, tavan yüksekliğine, armatürün boyutuna ve çevredeki dekora bağlıdır. Yemek masanızın üzerine uygun şık bir sarkıt avize kullanabilirsiniz. Avize modelleri alana uygun olduğu sürece her yerde kullanılabilirler.

Avizeler çap ve yüksekliğe göre boyutlandırılmıştır. Ampul sayısı da boyutu etkileyebilir. Günümüzün ortalama yemek odası avizesi, 4-6 ışıklı, 26-30 "çapında bir armatürdür.

Satın almadan önce tavan yüksekliğini ve avize yüksekliğini de dikkate alın. Avize, masanızın üstünden armatürün altına yaklaşık 30 "- 36" kadar asılmalıdır. Çok uzun bir avize neredeyse masanıza çok yakın olacaktır. Ancak, yüksek tavanlarınız varsa, iki veya üç katmanlı bir tasarım harika olabilir. Yemek odası avizesini boyutlandırmak için hem kare hem de yuvarlak masaların seçenekleri kullanılabilir.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.